thuis

Les/workshop

Heerlijk leren koken

De handen uit de mouwen

en aan de slag!

Al onze lessen en workshops zijn gegarandeerd voorzien van een bijzondere ervaring en  beginnen met een heerlijk welkomstdrankje en hapje waarna er een professionele uitleg volgt van een van onze koks. De getoonde prijzen zijn vanaf en per persoon.

 • Les 4 gangen menu vlees en/of vis met amuse welkomst drankje en tafel water

  € 54.95

  Snijden, hakken, bakken, braden, en nog veel meer technieken komen aan bod maar vooral veel kook plezier met een heerlijk 4 gangen diner als beloning ,dat is wat deze les zeer geschikt maakt voor iedereen die er een gezellige middag of avond wil genieten van onze heerlijke Brabantse gezelligheid.

 • BBQ / The Bastard

  € va 52,50

  u kunt ook een speciaal bbq menu maken stel zelf met ons u menu s of bereiding samen die u graag zou willen leren

 • Seizoen-thema menu

  € va 52,50

  Samen met onze chef stelt u een heerlijk menu samen op basis van het seizoen of een thema dat u wenst. Omdat u samen bepaald wat het menu wordt is deze les geschikt iedereen die van eten houdt.

 • kookclub starten

  € ??

  van af 8 personen kunnen wij uw avonden inrichten geheel naar u eigen wens voor vragen hier over bel mij voor een afspraak 0654761094

 • Les & vergaderen

  € 42,50

  Even weg van het eigen bedrijf en rustig vergader of geef een presentatie doe daar na gezellige workshop kook, snij, bak en grill een heerlijk menu. Daarna samen genieten dit is een garantie voor een geslaagde en productieve dag

Drank  altijd separee op basis van nacalculatie  

Geschreven door
Koen