thuis

Les

Heerlijk leren koken

De handen uit de mouwen

en aan de slag!

Al onze lessen en workshops zijn gegarandeerd voorzien van een bijzondere ervaring en  beginnen met een heerlijk welkomstdrankje en hapje waarna er een professionele uitleg volgt van een van onze koks. De getoonde prijzen zijn vanaf en per persoon.

 • Les 4 gangen menu vlees en/of vis

  € 44,50

  Snijden, hakken, bakken, braden, en nog veel meer technieken komen aan bod maar vooral veel kook plezier met een heerlijk 4 gangen diner als beloning ,dat is wat deze les zeer geschikt maakt voor iedereen die er een gezellige middag of avond wil genieten van onze heerlijke Brabantse gezelligheid.

 • Les 4 gangen Seizoen-thema menu

  € 52,50

  Samen met onze chef stelt u een heerlijk menu samen op basis van het seizoen of een thema dat u wenst. Omdat u samen bepaald wat het menu wordt is deze les geschikt iedereen die van eten houdt.

 • The battle (10-16 personen)

  € 75

  U komt twee maal met uw groep een fantastisch menu koken, verdeel u groep in twee groepjes De 1 keer kookt de eerste groep en waarna er gezamenlijk wordt genoten van het diner de volgende data is de andere groep aan de beurt om te koken ….. welke groep wint er en gaat er met de eeuwige roem van door !!!!!

 • Les & vergaderen

  € 42,50

  Even weg van het eigen bedrijf en rustig vergader of geef een presentatie doe daar na gezellige workshop kook, snij, bak en grill een heerlijk menu. Daarna samen genieten dit is een garantie voor een geslaagde en productieve dag

 • Culi kook les, speciale wensen, wildworkshops, schaaldieren speciaals, asperges bereidingen, kerst menu’s

  € 30

  Maak een afspraak met onze kok om een les of workshop geheel naar uw wens samen te stellen of schrijf je in voor onze nieuws brief , volg ons op sociale media om u in te schrijven voor onze speciale avonden


Drank  altijd separee op basis van nacalculatie  

Geschreven door
Koen